×

h1

body
Jonny Lang in oktober naar Hedon Zwolle

delen

Jonny Lang in oktober naar Hedon Zwolle

Jonny Lang komt voor het eerst in jaren weer naar Nederland. Eerder speelde de Amerikaanse (blues)rockzanger en -gitarist in de Melkweg, Paradiso en speelde op diverse festivals waaronder Parkpop en Moulin Blues. 

Komend najaar komt Lang's langverwachte nieuwe studioalbum uit. Het album 'Signs' is naar eigen zeggen een album waarop hij muzikaal teruggrijpt naar zijn roots. Het krachtige gitaarspel van Lang heeft in zijn nieuwe songs een belangrijke rol en hij noemt 'Signs' dan ook een 'riff based album'. Smullen dus voor de liefhebber van het betere gitaargeweld.

Jonny Lang won een Grammy en speelde met wereldsterren als The Rolling Stones, BB King, Aerosmith, Buddy Guy, Santana en vele anderen. Jonny Lang wordt geroemd om zijn fabuleuze gitaarwerk maar minstens zoveel om zijn waanzinnige soulstem. Op zondag 22 oktober is het Hedon Zwolle waar deze bluesrock-ster zal schitteren. Een dag eerder, op zaterdag 21 oktober, zal Jonny Lang optreden op het Ramblin' Roots Festival in TivoliVredenburg Utrecht.

Home

Show info